Hayek! Och Alchian!

Det här borde vara en guldgruva: The Hayek Interviews. Är det någon 1900-talstänkare vars tankar alla borde ta del av så är det banne mig han, förslagsvis med start i intervjuerna, eller här.

Introduktionen görs av Armen A. Alchian, ingen oäven kuf han heller. Faktum är att den nya studiecirkeln AAAA (Armen A. Alchians Anhängare) börjar träffas under hösten för att läsa valda delar ur hans Collected Works, vars två smällfeta volymer likt nymfer lockat från jobbokhyllan blott alltför länge nu.

Ja, man ska ha en alldeles speciell läggning för att utsätta sig för detta frivilligt, jag vet.


F A H, bedårande som alltid

Annonser

1 Response to “Hayek! Och Alchian!”Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
Jag som bloggar här heter Niklas Elert. Till vardags jobbar jag på Ratio - Näringslivets forskningsinstitut. Jag är liberal i sociala och ekonomiska frågor.

Jag skriver för diverse tidningar på mer eller mindre regelbunden basis och har flera kreativa strängar på min lyra. Jag och min gode vän Jonas Sigedal har tillsammans skapat julkalendern Kommunen och skrivit det satiriska eposet Germania som gavs ut på Hydra Förlag 2008. Kommande projekt är en science fiction-roman med arbetsnamnet Rymdsalongen.

Annonser

%d bloggare gillar detta: