Dexter snart åter

Jag drömde mardrömmar efter avslutningen på säsong 4, men tiden läker alla sår, och nu ser jag fram emot den femte säsongen med den kanske stördaste antihjälten någonsin. Premiär 26 september. Trailer med brutalt mycket spoilers kan åses här. Då höstrusket tynger som värst ska det bli skönt att återigen krypa ner i soffan och njuta av lite kolsvart komedi i solig Miami-setting.

Men vad säger Dexter egentligen om var samtid? Tydligen kan man, med vissa feministiska utgångspunkter, landa i att han är ett slags postmodern envar.

Annonser

0 Responses to “Dexter snart åter”  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
Jag som bloggar här heter Niklas Elert. Till vardags jobbar jag på Ratio - Näringslivets forskningsinstitut. Jag är liberal i sociala och ekonomiska frågor.

Jag skriver för diverse tidningar på mer eller mindre regelbunden basis och har flera kreativa strängar på min lyra. Jag och min gode vän Jonas Sigedal har tillsammans skapat julkalendern Kommunen och skrivit det satiriska eposet Germania som gavs ut på Hydra Förlag 2008. Kommande projekt är en science fiction-roman med arbetsnamnet Rymdsalongen.

Annonser

%d bloggare gillar detta: