Vem står för festivalernas fioler?

frågade jag mig i går på Norrbottens-Kurirens ledarsida. Jag får till och med in Bastiat. Ett utdrag:

Claes Petterson i Arvika, som genom åren stöttat Arvikafestivalen, säger sig vara beredd att hjälpa festivalen ekonomiskt även nu. Eller ja, inte Petterson personligen, men väl de skattebetalare vars pengar han i egenskap av kommunalråd (S) i Arvika bestämmer över.

Uppdatering 17/12: Verkar som om det blir festival nästa år igen. ”Enligt (Petterson) har kommunen gått med på att skriva av festivalens skulder till kommunen förutsatt att man kommer överens i de samtal som nu förs mellan kommun och festivalledning”, erfar DN.

Annonser

0 Responses to “Vem står för festivalernas fioler?”  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
Jag som bloggar här heter Niklas Elert. Till vardags jobbar jag på Ratio - Näringslivets forskningsinstitut. Jag är liberal i sociala och ekonomiska frågor.

Jag skriver för diverse tidningar på mer eller mindre regelbunden basis och har flera kreativa strängar på min lyra. Jag och min gode vän Jonas Sigedal har tillsammans skapat julkalendern Kommunen och skrivit det satiriska eposet Germania som gavs ut på Hydra Förlag 2008. Kommande projekt är en science fiction-roman med arbetsnamnet Rymdsalongen.

Annonser

%d bloggare gillar detta: