Jag vill bli vigd… av en robot!

Vare sig jag eller min bättre hälft är sådär jätteintresserade av giftermål. Som halvmilitant libertarian och ateist vill jag naturligtvis inte att vare sig staten eller kyrkan ska ”godkänna” vem jag väljer att tillbringa resten eller en viss del av mitt liv med (min flickvän har troligtvis andra skäl). Men jag tycker att det vore väldigt trevligt med en ceremoni där vi betygar vår kärlek till varandra inför en auktoritet vi, eller i alla fall jag, väljer. Tidigare har jag bland annat föreslagit Elvis, en sjökapten, Jultomten, och Bo Jonas Sigedal. (Ni kan ju gissa vad min flickvän tycker om allt detta…) Men inget skulle toppa detta. Utom möjligen en rymdvarelse.

Annonser

0 Responses to “Jag vill bli vigd… av en robot!”  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
Jag som bloggar här heter Niklas Elert. Till vardags jobbar jag på Ratio - Näringslivets forskningsinstitut. Jag är liberal i sociala och ekonomiska frågor.

Jag skriver för diverse tidningar på mer eller mindre regelbunden basis och har flera kreativa strängar på min lyra. Jag och min gode vän Jonas Sigedal har tillsammans skapat julkalendern Kommunen och skrivit det satiriska eposet Germania som gavs ut på Hydra Förlag 2008. Kommande projekt är en science fiction-roman med arbetsnamnet Rymdsalongen.

Annonser

%d bloggare gillar detta: