Uppladdning inför filmen?

Min vän Kolm uppmärksammade mig på Ayn:

”Teaterrepubliken presenterar (…) Ayn Rands utopiska föreställningar om en värld där den rationella egoismen är den givna ledstjärnan. Vi välkomnar er till en värld där suveräna individer ingår frivilliga kontrakt och staten endast ansvarar för den judiciella makten. En värld där altruistiska handlingar är undantagslöst destruktiva. En värld utan parasiter.”

Vore kul att se som en uppladdning inför den kommande filmen Atlas Shrugged. Om Teaterrepubliken händelsevis skulle vilja ha lite inspiration inför sin uppsättning kan jag alltid rekommendera Murray N Rothbards (nid)porträtt av Rand i underhållande Mozart was a Red som jag länge velat sätta upp.

Annonser

0 Responses to “Uppladdning inför filmen?”  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
Jag som bloggar här heter Niklas Elert. Till vardags jobbar jag på Ratio - Näringslivets forskningsinstitut. Jag är liberal i sociala och ekonomiska frågor.

Jag skriver för diverse tidningar på mer eller mindre regelbunden basis och har flera kreativa strängar på min lyra. Jag och min gode vän Jonas Sigedal har tillsammans skapat julkalendern Kommunen och skrivit det satiriska eposet Germania som gavs ut på Hydra Förlag 2008. Kommande projekt är en science fiction-roman med arbetsnamnet Rymdsalongen.

Annonser

%d bloggare gillar detta: