Titta där är vi!

Med lös anknytning till föregående bloggpost kan man (läs jag) antagligen få lite perspektiv på såväl överdriven osäkerhet som självsäkerhet genom att titta på nedanstående klipp signerat Sagan (börjar jag bli tjatig?):

Där har vi kanske Smiths impartial spectator? Denne och mycket annat ser jag hursomhelst fram emot att lära mig mer om i morgon på Österikiska ekonomiska sommarskolan i regi av Dan Klein. Nedanstående bild från hans hemsida är tänkt att ge klarhet i vad denne impartial spectator är.

Jag är inte säker på att jag förstår. Än så länge i alla fall.

Annonser

0 Responses to “Titta där är vi!”  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
Jag som bloggar här heter Niklas Elert. Till vardags jobbar jag på Ratio - Näringslivets forskningsinstitut. Jag är liberal i sociala och ekonomiska frågor.

Jag skriver för diverse tidningar på mer eller mindre regelbunden basis och har flera kreativa strängar på min lyra. Jag och min gode vän Jonas Sigedal har tillsammans skapat julkalendern Kommunen och skrivit det satiriska eposet Germania som gavs ut på Hydra Förlag 2008. Kommande projekt är en science fiction-roman med arbetsnamnet Rymdsalongen.

Annonser

%d bloggare gillar detta: