En vanlig dag på jobbet

I går satt jag och knattrade text om bland annat destruktivt entreprenörskap. Att sådana entreprenörer – exempelvis rånare – antagligen har ännu mer osäkerhet än vanliga entreprenörer att ta hänsyn till i jobbet är uppenbart. Hade till exempel någon av dessa australiska rånare kunnat föreställa sig vad som väntade dem när de åt sin morgongröt och läste sin morgontidning? Fem ninjor stoppade rånare.

De här killarna vände sig om och såg plötsligt fem ninjor i svarta kläder springa mot dem. De for iväg blixtsnabbt, säger en polistalesman.

Annonser

0 Responses to “En vanlig dag på jobbet”  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
Jag som bloggar här heter Niklas Elert. Till vardags jobbar jag på Ratio - Näringslivets forskningsinstitut. Jag är liberal i sociala och ekonomiska frågor.

Jag skriver för diverse tidningar på mer eller mindre regelbunden basis och har flera kreativa strängar på min lyra. Jag och min gode vän Jonas Sigedal har tillsammans skapat julkalendern Kommunen och skrivit det satiriska eposet Germania som gavs ut på Hydra Förlag 2008. Kommande projekt är en science fiction-roman med arbetsnamnet Rymdsalongen.

Annonser

%d bloggare gillar detta: