Kul!

Ett papper som jag skrivit tillsammans med Sven-Olov Daunfeldt och Dan Johansson har blivit antaget till Society of the Development of Austrian Economics (SDAE) Meetings i November i Atlanta. Steven Horwitz tycker att det ser ut som ”an excellent set of sessions.” Här är hela listan.

Pappret presenteras under sessionen Promoting Development (or not), och hette när vi skickade in det ”High-Growth Firms, Productivity, and Economic Growth”. Titeln har modifierats något när pappret nu läggs upp som Working Paper på S-WoPEc:s hemsida som ”The economic contribution of high-growth firms – do definitions matter?”

Annonser

2 Responses to “Kul!”


  1. 1 Daniel Halvarsson maj 11, 2010 kl. 1:07 f m

    Men Grattis, vad roligt! Ingen dålig lista!

  2. 2 Niklas Elert maj 11, 2010 kl. 2:42 e m

    Tack! Det ska bli superkul!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
Jag som bloggar här heter Niklas Elert. Till vardags jobbar jag på Ratio - Näringslivets forskningsinstitut. Jag är liberal i sociala och ekonomiska frågor.

Jag skriver för diverse tidningar på mer eller mindre regelbunden basis och har flera kreativa strängar på min lyra. Jag och min gode vän Jonas Sigedal har tillsammans skapat julkalendern Kommunen och skrivit det satiriska eposet Germania som gavs ut på Hydra Förlag 2008. Kommande projekt är en science fiction-roman med arbetsnamnet Rymdsalongen.

Annonser

%d bloggare gillar detta: