Defiance

såg jag i går kväll efter att Dick Erixon framhållit den som ett verktyg för att förstå staten Israel. Så värst mycket klokare på den punkten kan jag inte påstå att jag blev. Dock ett habilt, spännande hantverk, som fyllde ut en väldig lucka i min kunskap om judiska partisaner under kriget. Jag är för övrigt helsåld på Daniel Craig efter att även ha sett om Casino Royale och Quantom of Solace under julen. Ser fram emot nästa bondrulle, där det ryktas om att Bond kommer att ge oss sitt recept på Scrambled Eggs.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
Jag som bloggar här heter Niklas Elert. Till vardags jobbar jag på Ratio - Näringslivets forskningsinstitut. Jag är liberal i sociala och ekonomiska frågor.

Jag skriver för diverse tidningar på mer eller mindre regelbunden basis och har flera kreativa strängar på min lyra. Jag och min gode vän Jonas Sigedal har tillsammans skapat julkalendern Kommunen och skrivit det satiriska eposet Germania som gavs ut på Hydra Förlag 2008. Kommande projekt är en science fiction-roman med arbetsnamnet Rymdsalongen.

Annonser

%d bloggare gillar detta: